fbpx

Succes is een formule.
Volg deze en wees creatief en flexibel om te slagen.

Heb jij wel de passie om alles en meer te geven voor succes?

Wanneer je een bedrijf wilt starten, dan begint dat natuurlijk met een passie. Een hoeveelheid energie duwt je richting een nieuwe invulling in je leven. Het pad dat je gaat bewandelen is natuurlijk niet alleen maar mooi geplaveid, welnee het zit vol met gaten en andere obstakels. Deze kun je zelf oplossen, of je schakelt de hulp in van iemand die die gaten en obstakels al eens eerder heeft overwonnen en adviezen kan geven waardoor het leven van jou als ondernemer veel eenvoudiger maakt. Je wilt als ondernemer meer vrijheid en niet dat je ondergesneeuwd raakt door vervelende zaken. 

Business is een stappenplan

De stappen waar elke ondernemer mee aan de slag gaat om een business op te zetten worden doorgegeven via het wiel van fortuin. Samen gaan we stap voor stap door dit proces. Met jou lopen we al deze stappen door om een goed draaiend vliegwiel te creëren dat zichzelf in gang houdt.

Niet alleen werken we aan de essentiële stappen, maar zeker ook aan je mentale sterkte. Je motivatie en veerkracht. Ik weet uit ervaring dat er ook tegenslagen zijn waar je mee om moet gaan. Natuurlijk zien we allemaal de YouTube video's van jonge multi miljonairs die het in korte tijd gemaakt hebben. Dit kan, en gaan we voor, maar is niet de regel.

Het wiel van fortuin

De achter onderdelen die helder moet zijn en ingeregeld om succes binnen handbereik te hebben

  • Passie
  • Product
  • Publiek
  • Prijs
  • Plaatje
  • Promo & potentie
  • Portemonnee
  • Praatje

Zakelijke groei

In mijn 33 jaar ervaring (vanaf 1987) heb ik regelmatig gebruik gemaakt van adviseurs en mentoren. Mensen die de klappen van de zweep kennen. Dit versnelde mijn groei en de groei van mijn bedrijf.

Hoe fijn is het niet om te sparren op een hoog niveau. Dat je uitgedaagd wordt en dat je weer verder kunt met nieuwe inzichten. Waarschijnlijk ook nieuwe technieken om succesvoller te zijn in het behalen van je doelen.

Ik zet me nu in om jou te adviseren en er voor te zorgen dat jij ook sneller groeit, meer inkomsten hebt en daarbij meer vrijheid. 

Hét model voor persoonlijk en zakelijk leiderschap

Elk mens leeft voor 95% vanuit zijn kern (onbewuste) en elk bedrijf, team stuurt zijn of haar personeel aan door middel van de visie, missie en doelstellingen. Deze laatste drie zijn dan weer de kern van het bedrijf.

Verandering is onvermijdelijk. Wanneer er verandering is, dient men nieuwe mogelijkheden te zien en van daaruit de resultaten. Wanneer de mogelijkheden niet te zien zijn, heb je te maken met BS, oftewel Belief Systems - overtuigingen - paradigma's. 

Wanneer je de resultaten niet ziet vanuit de mogelijkheden, heb je te maken met het gebrek aan hulpbronnen, creativiteit, of vormgevers. Voor meer diepte in dit model kom ik graag bij jullie langs.

Dit model kun je over elke persoonlijke-, team- en bedrijfsuitdaging leggen. Het geeft direct weer waar de schoen wringt en wat de oplossing is voor een optimaal resultaat. Door middel van een toetsing kun je meten hoe de medewerker, het team en organisatie groeit richting het geformuleerde doel.

Doordat dit model inzicht geeft in de mens zelf, is gebleken dat er veel meer eigen verantwoordelijkheid werd gecreëerd en daardoor groeiend persoonlijk leiderschap. Het is belangrijk dat een medewerker als individu sterk is en als teamlid nóg sterker. Een bijkomend voordeel is de verlaging van het ziekteverzuim omdat men zichzelf steeds beter leert kennen en daarnaast ook de ander.

Heb je het idee dat jij, je collega of je team wel wat inzichten kunt gebruiken om meer uit de zakelijke of persoonlijke uitdaging te halen, dan kan ik contact met je opnemen. We kunnen dan doornemen of ik uitkomst kan bieden voor deze uitdaging. Bel of mail.

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Gert-Jan Verboog