fbpx

Ik zie je  spoedig om ook jouw doelen te realiseren.

06-36 43 02 20

admin@albertbuschgens.nl

Als eerste wil ik je laten weten dat de koffie altijd lekker warm en pruttelenden voor je klaar staat. Mag natuurlijk ook thee zijn of water. Met andere woorden; je bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek. Ik kijk ernaar uit.

Het doel

Ik help jou om te bereiken wat jij écht wilt. Kijk altijd naar het resultaat wat een coach traject jou brengt. Meet dit over heel je leven. Wanneer een vliegtuig 1/10 graad koers verandert, komt het op een totaal andere bestemming. Niet na 10 kilometer vliegen, maar wel na 10.000 KM. Jij betaalt dus niet voor tijd, maar de waarde je krijgt. Deze is gebaseerd op 35 jaar ervaring en jaren studie. 

Als jij voor mij kiest, dan wil je met PIT en VISIE begeleid worden naar je grootste en meest uitdagende doelen. Deze doelen heb je waarschijnlijk al eerder nagejaagd, maar (nog) niet gehaald. Wellicht omdat je nog geen gebruik hebt gemaakt van een High Achiever Coach Met PIT.

Voor jou is het een investering die in lijn ligt met de intensiteit. De keuze om aan je doelen te werken is om meer te bereiken dan je nu doet. Veelal hoor ik mijn cliënten dan ook zeggen dat ze dit alles waard is, omdat ze blijven steken op de plek waar ze nu zitten. Het is een onbewuste cirkel waar je zelf met je bewuste denken (het niveau waar het probleem is ontstaan) niet bij komt. Om een indicatie te geven: de investering begint bij € 1.950 en daar krijg je 6 sessies voor. Wanneer er meer sessies nodig zijn zal er meer geïnvesteerd worden.

Ik doe dit werk al meer dan 13 jaar en kan zeggen dat ik een echte High Achiever Coach ben met PIT en die altijd resultaten behaald. Durf jij de reis met mij te starten?

Wanneer we elkaar voor het eerst ontmoeten is het een ontdekkingsreis. We toetsen waar jij heen wilt en of ik wel de juiste match ben voor jou, of jij voor mij. Deze start-up is kosteloos. We bepalen: 1. wordt dit een win-win-win? 2. Ik wil weten of je je werkelijk wilt committeren aan je doelen. 3. Heb je inzicht in je eigen disciplinaire routine en weet je leiderschap vast te pakken. Uiteindelijk moeten we elkaar de hand kunnen schudden en met een goed gevoel kunnen zeggen: 1. Tof, we gaan ervoor, of 2. Jammer, maar hier scheiden onze wegen.

Om een afspraak in te plannen kun je:

t: 06-36 43 02 20

e: admin@albertbuschgens.nl

Weet dat ik altijd bereikbaar ben en dat ik binnen een dag reageer.

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting.

Met pittige groet,
Albert

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Gert-Jan Verboog