fbpx

Tony Robbins zegt het heel mooi: 

"Er zijn zes menselijke behoeften die nodig zijn voor een bevredigend leven:
zekerheid, uitdaging, van waarde zijn, verbinding, groei en delen."

In dit boek neem ik je mee naar groei, zodat jij zekerheid, uitdaging, van waarde zijn, verbinding en delen gaat ervaren.

Stappen naar groei en zakelijk succes

Vul hier je naam en email in en ontvang dit boek naar persoonlijke groei en wie weet kan ik jou inspireren om een mooie online bedrijf te starten. (Dit is eenvoudiger dan je denkt.)

Wanneer je dit E-boek download vind je het goed wanneer ik informatie stuur dat jou helpt te groeien. Weet dat jouw informatie veilig is bij mij en dat ik volledig hou aan de AVG richtlijnen. Ook ik haat spam.

Het is nu de tijd om iets voor jezelf te starten. Dit kan zowel online als offline. Mijn ervaring begint vanaf 1991 en ken redelijk de klappen van de zweep. Ik geef jou in dit boek advies, checklist, persoonlijke groei technieken en bijzondere vragen om problemen helder te krijgen. 


Wil jij iets nieuws en een andere richting op, maar je laat je tegenhouden? Dan is dit iets voor jou!. Welke blokkades heb jij die je afhouden van een speciaal leven?


Albert Buschgens, oktober 2020


Weet jij de stappen naar groei? 

Vaak maken we het ons te moeilijk. We denken dat het bakken van een appeltaart makkelijker is dan zelf te groeien. Maar is dat zo?


Ga voor jezelf eens na hoe je een appeltaart bakt. 

 1. 1
  Ten eerste ga je deze bakken omdat je deze lekker vindt, of je wilt deze nieuwsgierig proeven.
 2. 2
  Je kijkt naar de ingrediënten die je nodig hebt.
 3. 3
  Je kijkt naar de apparaten die je nodig hebt
 4. 4
  Je kijkt naar het proces dat het nodig heeft.

Hoe maak jij de stap naar groei?

Ten eerste moet er brandend verlangen zijn naar dat wat je wilt. Net als bij die taart moet je het willen. Wanneer je een slecht gevoel zou hebben bij de taart, dan zou je er niet aan beginnen, toch? Nu is het zo dat er bij een appeltaart geen appel is met een ego die zegt: "ik ben te goed voor een appeltaart". Of, "wat gaan andere appels denken als het mislukt". 


Maar wat doen mensen? Die gaan vanzelf obstakels oproepen die er niet zijn. Dit zijn angsten. Je kent ze wel:

 • Ik ben te oud
 • Ik ben te jong
 • Ik kan dat niet
 • Meer voor vrouwen / mannen
 • Ik mis zelfvertrouwen
 • Ik heb een lastige jeugd gehad
 • Wie zit er op mij te wachten
 • Ik heb geen geld of tijd
 • Enzovoort

Wat als je vrij bent van die gedachten...

Stel je nu gewoon eens voor dat je vrij bent van al die belemmerende gedachten. Gewoon... ze zijn er niet meer. Je wilt iets doen en je doet het. Net zoals we ons leven begonnen zijn. Honger!!! Huilen!!! En ja hoor, het eten komt er aan.  


Hé, een leuk lichtje. Auw, dat was een kaarsje. Iets nieuws geleerd. Hup.. verder op onderzoek. Werkt dit nog zo, nu we ouder zijn? Voor velen niet!

De wereld ligt voor je open als jij er voor openstaat...

Het enige dat jou tegenhoudt om te stralen en te bereiken wat je wilt, ben jij zelf. Niet dat je dat wilt, maar onbewust wordt eraan je getrokken. Herken je dit? Je wilt echt wel die stap maken. Je bent zelf héél enthousiast, de eerste paar seconden, totdat er ineens dat stemmetje begint te zeuren.


Wanneer dat gebeurt dan gooi je de handdoek in de ring en ga je het ook nog eens logisch verklaren waarom het inderdaad niets voor jou is.


Jouw eerste blijdschap en enthousiasme was je HART. Die riep DOEN! Maar je ego werd bang en onderdrukte dit gevoel. Weg kans.


Ga meer DOEN!! En je eerste stap naar verandering zal het downloaden van dit boek zijn. Net als bij de appeltaart kun jij ook bereiken wat je wilt als je maar de juiste ingrediënten hebt en deze via het juiste proces bereid. Ik help daarbij.

Warme groet en tot later,


Albert


Albert

© 2020 Thrive Landing Pages. All rights Reserved | Privacy Policy | Disclaimer