fbpx

Wanneer jij een doel hebt, dan is het alleen de mindset die bepaalt of je het realiseert of niet!

Doener, ondernemer en creatief

Ik onderneem al vanaf 1993. Heb 5 bedrijven gehad en allemaal werden ze geleid door te doen, te ondernemen en creatief te zijn. De mens stond centraal. 

De mens (medewerker) is het individu, maar ook het team en dus het bedrijf. Wanneer de mens goed in zijn of haar vel zit, komt het goed. Wanneer men weet hoe je invloed hebt op anderen en anderen op jou, dan start persoonlijk leiderschap.

Wat mij betreft geen hokjes of hoedjes

Het gaat wat mij betreft om"zelfkennis" en "anderkennis". Weten hoe en waarom je reageert op bepaalde situaties. Eigen verantwoordelijkheid nemen, omdat je weet dat dat de sleutel is.

Wat moet een manager met 25 uitdraaien van de voor- en nadelen van de medewerkers? Gaat hij of zij daar op aansturen? Uit de praktijk blijkt dat dat niet haalbaar is.

Echter, ik heb ervaren in mijn bijna 30 jaar als coach en ondernemer dat: "als je weet hoe je zelf je band kunt plakken, ga je niet meer naar de fietsenmaker"! Als jij weet hoe je eigen mindset te veranderen is en daarmee je uitkomst, dan verander/groei je elke dag. Waarom? Omdat we autonomie zoeken en vrijheid.

Waar is de creativiteit gebleven

DOWNLOAD HIER JOUW CHECKLIST

Wanneer je een bedrijf wilt starten, maar ook wanneer je je team wilt leiden is het fijn om een cruciale punten bij de hand te hebben waar je op moet letten.

Zij we echt vergeten hoe we onze rechter hersenhelft moeten gebruiken? Alle grote der aarde hebben hun uitvindingen gedaan door hun rechter hersenhelft in te zetten. Zij zochten het in de creativiteit. De ingeving. Ik help jou dan ook om creatiever te worden in het vinden van oplossingen. Weet dat je leeft in een wereld van polariteiten. Je ervaart pas wanneer iets niet goed is, als je het tegenovergestelde weet. Je onvrede heb je, omdat je onbewust weet dat het anders kan; nl. beter. Ik help jou bij die verandering naar beter.

Excelleer door te verwonderen

Als eerste wil ik je adviseren om te verwonderen in plaats van te verwachten. Als je verwacht, eis je een denkproces dat gelijk is aan de jouwe. Geen kans. Iedereen is anders, dus waarom zal de ander gelijk zijn aan wie jij bent. Interessanter is om te verwonderen en uit te zoeken waarom de ander anders denkt, handelt, etc. Heb je hetzelfde doel in zicht? Vraag eens uit hoe het pad van de ander loopt om hetzelfde doel te halen. Je kunt nog versteld staan van de uitkomst. Sta er voor open.

2007 de start als Life/executive coach - "Crealist"

Creatief en realistisch coachen, aansturen, managen of besturen. Hoe bewust ben jij van jezelf? Hoe waar neem jij waar en ben jij in staat om je mindset bij elke tegenslag bij te stellen waardoor het een leermoment wordt en een duw naar groei?

Word weer creatief, flexibel en nieuwsgierig!!! Leer je eigen S4G (Story for Glory). Leer om je eigen verhaal om te vormen naar beter. 

Durf jij het aan om met mij te werken. Er wordt niet zo maar in je straatje gepraat. Pittig? Ja! Verhelderend? Absoluut!

 Laat mij jou leren verder te groeien zonder stress!

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Gert-Jan Verboog