“Mijn visie zegt dat bewustwording de grootste stap naar groei is.  De gekoppelde missie is dan ook zoveel mogelijk mensen te raken in de kern, zodat zij bewuster leven en vandaar uit vanzelf de groei doormaken.

Een bedrijf bestaat uit mensen en is een levend ding dat op de juiste wijze gecoacht dient te worden om gezamenlijk de doelstellingen te halen die gezet zijn.

Wanneer we bewust zijn, waarnemen, accepteren en de mindset scherp houden, dan ben je tot alles in staat.

Wees creatief, flexibel en nieuwsgierig.

1987

Na mijn studie stapte ik in 1987 het bedrijfsleven in. Werkte voor een baas, maar ik had ideeën en dromen. In 1993 startte ik mijn bedrijf. Als starter doe je alles zelf en leer je ook alles zelf. Mijn rugzak vulde zich met alle facetten van het ondernemerschap... en daarbij de persoonlijke groei van mijn personeel.

In 2008 verkocht ik het bedrijf, ondertussen met 50 mannen en 4 vestigingen, en ging een ander kant op. Ik ging mensen helpen. Ik wilde dat iedereen de kans kreeg om een bedrijf te starten en dat je daarbij ook uitstekend in je vel zit.

Omdat ik veel bereikt heb door mijn creativiteit wilde ik niet zomaar coach zijn, maar CREALIST. 

albert Buschgens

DOWNLOAD HIER JOUW CHECKLIST

Wanneer je een bedrijf wilt starten, maar ook wanneer je je team wilt leiden is het fijn om een cruciale punten bij de hand te hebben waar je op moet letten.

Alle groten der aarde hebben hun uitvindingen gedaan door hun rechter hersenhelft te gebruiken. Zij zochten het in de creativiteit. De ingeving. Ik help jou dan ook om creatiever te worden in het vinden van oplossingen.

Crealisme

Creatief en realistisch coachen, aansturen, managen of besturen. Hoe bewust ben jij van jezelf? Hoe waar neem jij waar en ben jij instaat om je mindset bij elke terugslag bij te stellen waardoor het een leermoment wordt en een duw naar groei?

Wordt weer creatief, flexibel en nieuwsgierig!!! 

Laat mij jou leren verder te groeien zonder stress!